El Campus de Nadal més participatiu tanca el 2016 amb un gran èxit

El Campus de Nadal més participatiu tanca el 2016 amb un gran èxit

Les visites dels primers equips de bàsquet i futbol sala causen furor entre els més joves

L’FCBEscola Barcelona ha tancat una nova edició del Campus de Nadal amb un gran èxit tant en el terreny esportiu com en l’organitzatiu. El 2016 han estat prop de 350 nens i nenes els que han pres part en aquestes tres jornades on han reunit la pràctica del seu esport favorit amb diferents activitats lúdiques, superant en un centenar el nombre d'inscrits l’any passat amb la incorporació de les modalitats de futbol sala, bàsquet i handbol.

El director del Campus de futbol, Juan Manuel Jiménez, ha reconegut que la valoració “és molt bona per part de tots”. “La veritat és que els pares ens han comentat que els seus fills estan molt contents per l'experiència –ha afegit-, i això nosaltres també ho hem notat en el fet que per segon any consecutiu hem cobert totes les places del Campus”. A més, Jiménez ha afirmat que “la mescla d'esport i de moments lúdics com les visites a la Pista de Gel o al Museu del FC Barcelona potencia que els joves esportistes es coneguin més i es puguin promoure els valors del Club en aquestes jornades”. 

Per la seva banda, la incorporació de les modalitats de futbol sala, bàsquet i handbol a aquest Campus de Nadal també és valorada com a “molt positiva” pel director del Campus en les seccions poliesportives, Francisco Díaz. El tècnic ha assegurat que “després de l'arrencada de l’FCBEscola Basket a principis de temporada, l'afluència de nens i nenes a aquest Campus de Nadal ens anima a seguir pensant en obrir les escoles de futbol sala i handbol de cara al pròxim any”. Els joves han rebut aquests dies la visita sorpresa dels primers equips de bàsquet i de futbol sala del Club. “Els nois han quedat impressionats de tenir al seu costat els esportistes als quals segueixen i estan veient per la tele, i això també ho volem agrair als jugadors per la predisposició i proximitat que han tingut amb els petits”, ha afirmat Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut