Éric Abidal i els jugadors de l’FCBEscola Singapur, protagonistes de la presentació de Milo

Éric Abidal i els jugadors de l’FCBEscola Singapur, protagonistes de la presentació de Milo

Amb els programes MILO s'animarà a uns 22,5 milions de nens a mantenir-se actius de forma divertida i saludable

Un grup d’alumnes de l’FCBEscola Singapur ha pogut gaudir al costat de l’estrella del Futbol Club Barcelona Éric Abidal d’un partit 3x3 celebrat amb motiu de la presentació del patrocini de Milo com a nou espònsor de l’Entitat al país asiàtic. Els joves esportistes han compartit el terreny de joc juntament amb un bicampió de la Lliga de Campions i del Mundialet de Clubs.

Els jugadors de l’FCBEscola Singapur i el llegendari jugador barcelonista també van estar presents en la roda de premsa en la qual es va anunciar la unió de la marca de cacau i malta soluble en llet amb el Club. 

El FC Barcelona i NESTLÉ MILO van acordar el desenvolupament de diferents activacions basades en el valor del treball en equip. Aquestes accions permetran arribar a més de 22,5 milions de nens d’escoles esportives, els quals animaran a portar un estil de vida divertit i saludable. A més, es pretén inculcar l’estil propi de joc del FC Barcelona en les activitats que totes dues entitats duran a terme de manera conjunta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut