Una setantena de tècnics participen en les proves de selecció FCBEscola

Una setantena de tècnics participen en les proves de selecció FCBEscola

Després de la jornada, que va unir sessions teòriques i pràctiques, 29 tècnics van passar a la fase de proves

Un total de 70 entrenadors s'han presentat per formar part de la plantilla de l’FCBEscola per a la propera temporada. Els participants en aquesta jornada, amb una barreja de sessió teòrica i pràctica realitzada a la Sala Berlín del Camp Nou i al Miniestadi, han sortit d'una primera selecció de 350 currículums. De tots aquests, un total de 29 passaran a la fase següent, com a període de proves. 

Dins del procés, es busca un perfil molt definit de tècnic, amb coneixement de la idea de joc, de la intervenció pedagògica i metodològica, així com una valoració positiva de coneixement d'idiomes estrangers. Els participants en aquests try-outs són graduats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Magisteri d'Educació Física i amb titulació oficial de tècnics. 

En aquestes jornades han participat entrenadors de tot el territori català, de la resta d'Espanya i fins i tot des de l'estranger. El seu perfil ha estat molt heterogeni, ja que s’han combinat tècnics amb experiència en el futbol formatiu amb la presència d'altres procedents de categories professionals.

El màxim responsable d'aquesta jornada de selecció, Isaac Guerrero, ha reconegut: “La valoració és molt positiva pel nivell mostrat pels tècnics presentats. Per a nosaltres es tracta d'una activitat d'importància cabdal en el projecte formatiu de l’FCBEscola, ja que entre aquests candidats han de sorgir les noves generacions de tècnics, i per tant els futurs responsables dels centres internacionals”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut