L’FCBEscola, a les Jornades científiques internacionals de complexitat i esport de Canàries

L’FCBEscola, a les Jornades científiques internacionals de complexitat i esport de Canàries

La primera edició de l'esdeveniment va tenir una gran acollida entre els professionals d'aquest àmbit esportiu

Els tècnics de l’FCBEscola Barcelona Aleix Gibert, Isaac Guerrero i Xavi Damunt han pres part com a ponents a les primeres Jornades científiques internacionals sobre complexitat i esport organitzades per la Universitat Fernando Pessoa de Canàries i l'equip de recerca esportiva Drago. Aquestes sessions van tenir lloc a les instal·lacions de la universitat canària del 27 al 29 de gener.

Gibert va ser el responsable d'impartir la xerrada ‘Integrador de les ciències de l'esport. Un nou perfil professional’, mentre que Guerrero i Damunt van parlar sobre “L'optimització de la presa de decisions a través del treball emocional. Una proposta per a la seva millora en el futbol formatiu”. Aquestes accions es van compartir al costat del Grup de Recerca de sistemes complexos de l’INEFC de Barcelona, amb les doctores Natalia Balagué i Carlota Torrents al capdavant.

En les tres jornades de xerrades també hi va haver ponències de catedràtics i doctors universitaris de la Universitat de Las Palmas de Gran Canària, INEFC Barcelona, INEFC Lleida, EDUVIC Inspira i la Universitat de Valladolid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut