Tres subcampionats de l’FCBEscola Dubai al Torneig Stryx

Tres subcampionats de l’FCBEscola Dubai al Torneig Stryx

El torneig també va comptar amb la participació de diversos equips de l'FCBEscola Egipte

Els equips U8, U10 i U12 de l’FCBEscola Dubai han aconseguit tres segones posicions en el Torneig Stryx, celebrat a les instal·lacions de la Wellington International School i la Dubai British School. Aquest torneig va comptar amb un bon nombre d'escoles de futbol internacionals, d’entre les quals el RCD Espanyol Dubai, l’Spanish Soccer School, l’FCBEscola Egipte i la mateixa FCBEscola Dubai.

L'escola de la Unió dels Emirats Àrabs es va classificar per disputar la final en les tres etapes formatives, que estaven formades per sis equips cadascuna. Finalment, cap dels conjunts va poder superar el seu rival a la final, l’Spanish Soccer School, que va sumar els tres títols. A la categoria U8 el resultat va ser de 2-1, mentre que a la U10 el temps reglamentari va acabar amb 4-0 i a la U12 la derrota va ser per la mínima (1-0).

El director de Projecte Local de l’FCBEscola dels emirats, Albert Medall, ha destacat “el gran ambient de fraternitat que es va poder viure durant tot el torneig, i també la gran imatge que va deixar l’FCBEscola Egipte, que va donar el seu suport en tot moment a l'escola de Dubai des de la graderies a tots els partits”. Aquest gran clima de convivència es va forjar els dies anteriors a la competició, ja que el dijous previ ambdues escoles van jugar diferents partits per preparar-se per a la cita que es van convertir, segons afirma Medall, en “una gran vetllada barcelonista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut