Acaba una FCBCoaches Academy d'autèntic luxe

Acaba una FCBCoaches Academy d'autèntic luxe

Un centenar d'alumnes ha gaudit de 47 hores lectives de lliçons magistrals

La segona edició de l’FCBCoaches Academy ha tancat el teló amb una valoració “molt positiva” per part dels seus màxims responsables, Pere Gratacós i Isaac Guerrero. Aquestes jornades d'aprenentatge per a un centenar d'entrenadors, organitzada conjuntament pel Departament de Formació de Formadors de Masia 360 i el Departament de Metodologia de l’FCBEscola ha conclòs aquesta tarda després de 47 hores lectives dividides en 16 blocs de treball que arrencaven el 6 de febrer passat.

Les jornades, desenvolupades principalment a l’Auditori de la Residència Masia de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona, han permès als tècnics poder reforçar els seus coneixements sobre tots els elements i aspectes que intervenen en l'adreça d'equips a nivell pedagògic, tècnic i tàctic, segons ha afirmat Guerrero. El responsable tècnic de l’FCBEscola també ha assegurat: “El nostre objectiu principal era el de dotar-los d'eines per a la seva tasca com a entrenadors i per al coneixement de futures responsabilitats que podrien tenir com a tècnics i responsables de projectes internacionals de les FCBEscoles”. 

Guerrero es mostra satisfet del gran nivell que han tingut en aquesta segona edició els ponents que han assistit al curs, ja que s'han pogut unir grans professionals del Club com a màxims experts en les seves matèries a nivell extern. L’FCBCoaches Academy estava dirigida al grup de 26 nous tècnics que van passar les proves de selecció de l’FCBEscola, així com aquells de seccions professionals del Club, de l’FCBEscola Basket, del futbol formatiu i amateur, de l’FCBEscola de futbol, tècnics de scouting i dels centres de Tecnificació repartits per Catalunya.

El següent pas per a aquests 100 tècnics serà el de seguir treballant per formar part d'algun dels projectes internacionals que té l’FCBEscola a tot el món. Guerrero reconeix que espera que es repeteixi l'èxit aconseguit la temporada passada, en la qual 10 d'aquests han acabat ocupant el càrrec de director de Projecte Local (DPL) i on un 85% s'han enrolat com a entrenadors de Campus.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut