Més de 700 esportistes, en la primera jornada de proves de l’FCBEscola Barcelona

Més de 700 esportistes, en la primera jornada de proves de l’FCBEscola Barcelona

Els jugadors es van repartir en quatre sessions de 45 minuts als camps annexes al Miniestadi

La primera jornada de proves d'accés de l’FCBEscola Barcelona per a la temporada 2017/18 ha estat un autèntic èxit de participació, com ho demostren els més de 700 nens i nenes que han pres part en la jornada. El director de l’FCBEscola barcelonina, Edgar Enrich, ha afirmat que la valoració d'aquesta primera setmana “ha estat molt positiva, i els tècnics estem molt satisfets del nivell dels jugadors que han participat en la primera prova”. “Al cap i a la fi –ha afegit- volem seguir buscant el talent per tot el territori català”. 

Els esportistes que van participar a les proves, nascuts del 2006 al 2011, van quedar repartits en quatre sessions de 45 minuts en els camps annexos al Miniestadi. La segona jornada de la primera fase d'accés tindrà lloc el dissabte 25 de març, mentre que l'elecció definitiva dels jugadors que formaran part de l’FCBEscola en la propera campanya serà el dia 22 d'abril, a la qual accediran únicament els jugadors i porters que hagin aconseguit les millors notes.

Els interessats a prendre part en les proves del dissabte 25 de març, especialment per als esportistes nascuts el 2010 i el 2011, poden fer-ho a l’enllaç següent:

http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/fcbescolaprovesacces.php

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut