Tres noves FCBEscoles a Mont-real, Virgínia i Dammam

Tres noves FCBEscoles a Mont-real, Virgínia i Dammam

Nord-amèrica es converteix en el territori amb més FCBEscoles amb un total de nou, cinc al Canadà i quatre més als Estats Units d’Amèrica

El projecte FCBEscola continua amb la seva expansió internacional amb tres noves seus, situades a la ciutat de Mont-real (Canadà), a l’estat de Virgínia (Estats Units) i a Dammam (Aràbia Saudita). Amb l’anunci d’aquests tres nous centres, la temporada 2017/18 arrencarà amb un total de 31 escoles de futbol formatiu del FC Barcelona arreu del món. El mercat nord-americà continua projectant-se com un enclavament estratègic dins d’aquesta acció, ja que entre el Canadà i els Estats Units sumen un total de nou escoles.

L’FCBEscola de Mont-real s’ha consolidat al territori metropolità de la ciutat més poblada del Quebec després de la celebració de diversos FCBCamps durant aquests darrers mesos. D’aquesta manera, el Canadà s’afiança com el país amb més escoles de futbol del Club, amb un total de cinc impulsades per BCNSports, després de ja les inaugurades a Vancouver, Edmonton, Toronto i Ottawa.

Per la seva banda, els Estats Units és darrere del país de la fulla d’arç el segon territori amb un nombre més gran de FCBEscoles, amb quatre. A més de les de Florida i Charlotte, ja en funcionament, i l’anunciada per al pròxim any a Austin (Texas), se n’uneix una de nova, dirigida per Sporting Global, al comtat de Loudoun (Virgínia), una zona englobada a l’àrea metropolitana de Washington DC.

La nova FCBEscola de Dammam també reforça la presència de les FCBEscoles a l’Orient Mitjà, que ja compten amb un gran èxit a Riad, a la mateixa Aràbia Saudita, i també a Dubai (Emirats Àrabs Units).

 

25 FCBEscoles en actiu en quatre continents

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigida a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu, i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats. 

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 25 FCBEscoles en actiu, més de 170 campus i 50 clínics, amb una presència en més de 40 països dels cinc continents i la participació de més de 40.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen. En les properes setmanes s'inaugurarà l’FCBEscola de Guatemala, i està prevista l’obertura de cara a la temporada vinent de les de Haikou i Chengdu a la Xina i la d’Austin als Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut