Josep Maria Bartomeu visita el Torneig Internacional #FCBEscola17

Josep Maria Bartomeu visita el Torneig Internacional #FCBEscola17

Acompanyat del director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, i de l’ambaixador internacional FCBEscola, José Edmílson, el president ha recorregut aquest migdia pels diferents camps on es disputaven partits

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha visitat aquest migdia les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per seguir en directe el desenvolupament del Torneig Internacional FCBEscola que enguany celebra la seva sisena edició. Acompanyat del director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, i de l’ambaixador internacional FCBEscola, José Edmílson, el president ha pogut comprovar la dimensió i la projecció global d’aquest torneig, amb presència de nens i nenes de 33 FCBEscoles i FCBCamps provinents de 20 països diferents.

Durant la seva visita, el president Bartomeu ha fet un recorregut pels diferents camps on es disputaven partits aquest migdia i ha compartit moments amb algunes de les expedicions, amb molts nens i nenes participants, així com amb els seus familiars.

També ha saludat alguns dels directors de projecte local que el Club té per tot el món al capdavant de les diferents FCBEscoles i s’ha interessat per les particularitats i l’arrelament dels centres a cada país.

Cal recordar que enguany participen més de 1.500 nens i nenes entre els 6 i els 14 anys, xifra que supera en un 25% el nombre de participants de l’any passat. L’edició d’enguany conclourà aquest dijous 13 d’abril amb les finals de les quatre categories (Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14) al Miniestadi. L’encarregat de fer el lliurament dels trofeus als campions en aquesta edició serà el jugador del primer equip Gerard Piqué. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut