Subcampionat per a l’FCBEscola Basket en el seu debut internacional

Subcampionat per a l’FCBEscola Basket en el seu debut internacional

L'equip barcelonista Sub 12 va aconseguir la victòria a tots els partits excepte a la final

 

L’FCBEscola Basket s'ha alçat amb el subcampionat en la categoria Sub-12 A1 del Globasket, el primer torneig internacional en què l'escola de bàsquet del FC Barcelona ha pres part en la seva història. En aquesta competició, que ha tingut lloc durant la Setmana Santa passada a Lloret de Mar (Girona), l'equip barcelonista ha aconseguit la victòria en tots els partits que ha disputat excepte en la final, que van perdre davant el Torrot Maresme 3 Viles. 

L'equip Sub-12 de l‘FCBEscola no va tenir problemes per acabar a la primera posició del Grup A en la lligueta prèvia, després de guanyar els quatre partits disputats amb còmodes victòries davant el conjunt francès de l'AS Roche, el Soraluce Bergara KE guipuscoà, el Marin Basket Club de Suïssa i l'ACS Donen Dacian de Bucarest (Romania). 

Després de la fase de grups, l’FCBEscola Basket es va endur el triomf en quarts de final davant el CBC Móstoles madrileny i va haver d'emprar-se a fons en la pròrroga per accedir a la final després de derrotar el Kos Kopper eslovè. En el partit pel títol, la victòria va ser per al Torrot Maresme 3 Viles. 

“Aquest subcampionat és un autèntic èxit per al nostre equip, ja que demostra que amb tan sols set mesos de vida estem fent les coses bé. Al final, els nostres esportistes han donat una gran imatge i només han perdut un partit en tot el torneig contra un equip que compta amb un rodatge molt més gran que el nostre. Esperem que sigui un gran inici històric per a la nostra secció de l’FCBEscola”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut