El Camp Nou, escenari de l'última jornada de la temporada de l’FCBEscola Barcelona

El Camp Nou, escenari de l'última jornada de la temporada de l’FCBEscola Barcelona

Els jugadors de l'FCBEscola han posat punt i final a la temporada disputant un torneig de clausura a l'Estadi; Luis Suárez ha estat present en l'acte i ha estat el padrí de la cerimònia

Els jugadors de l’FCBEscola Barcelona han posat el punt final a la seva temporada 2016/17 al Camp Nou, l'estadi en el qual tots ells han somiat debutar algun dia amb el primer equip del FC Barcelona. Més de 300 joves esportistes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys han pogut jugar els seus últims partits amb què tanquen nou mesos de treball marcats per l'aprenentatge de l'estil de joc i els valors del Barça.

La gespa del Camp Nou ha quedat dividida en quatre miniterrenys de joc en què els esportistes de l'etapa Iniciació han estat els primers a debutar. Després d'ells ha arribat el torn de Formació i finalment han saltat al camp els esportistes de Precompetició, etapa en què els jugadors de segon any han jugat, a més, els seus últims partits com a esportistes de l’escola. 

Abans dels parlaments per part del vicepresident esportiu del Club, Jordi Mestre, i el lliurament de diplomes i orles als alumnes, també han fet la seva aparició els jugadors nouvinguts, els de la categoria Preiniciació, una etapa que començava la seva marxa a l'escola al mes de setembre passat. “Heu tingut la oportunitat de jugar al Camp Nou per primera vegada. Molts jugadors d’elit ho voldrien fer i vosaltres ho heu fet. Recordeu aquest gran dia”, ha afirmat Mestre.

Una vegada finalitzada aquesta temporada, el director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, ha agraït “tota la feina feta pels entrenadors, cos tècnic, jugadors i familiars” i ha reconegut “tota la implicació i feina feta durant tota la temporada”: “Una temporada en la qual heu demostrat cada dia estar a l’alçada de l’escut que porteu al vostre pit. El Barça està molt orgullós que sigueu petits ambaixadors del nostre Club”. I ha finalitzat dient que “l’equip de l’FCBEscola ja està treballant per preparar la propera temporada que espera que encara sigui millor”.

Luis Suárez ha estat el padrí de la cerimònia i ha dirigit també unes paraules als assistents: “S’ha d’agrair a les famílies el seu recolzament durant tot l’any perquè és fonamental i també a tot el cos tècnic que fan una feina espectacular perquè cada dia tots els nens de l’FCBEscola vagin aprenent més i els desitjo molta sort a tots els que esteu treballant amb molta il·lusió i que heu tingut la oportunitat única de jugar al Camp Nou”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut