L’FCBEscola Barcelona Basket comença la competició

L’FCBEscola Barcelona Basket comença la competició

Prop de 200 nens i nenes arrenquen el dissabte 9 d'octubre la lliga interna FCBEscola

En la seva segona temporada de vida, l’FCBEscola Barcelona Basket comença el dissabte 7 d'octubre la seva competició de Lliga interna. Els prop de 200 esportistes que formen part de la família de l'escola de bàsquet del Club començaran a botar la pilota a partir de les 9 del matí al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Per a aquesta nova campanya està previst que els joves jugadors puguin participar de manera més regular en diferents partits amistosos contra altres clubs i tornejos per continuar creixent esportivament.

Els equips de l’FCBEscola Barcelona Basket es van presentar davant l'afició del primer equip al Palau Blaugrana, durant el descans del partit inaugural de la Lliga ACB entre el FC Barcelona i el Baskonia.

Els interessats a participar en aquesta escola de bàsquet encara tenen l'oportunitat de fer-ho, ja que queden places disponibles en alguns grups d’edat. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’FCBEscola a l'adreça de correu fcbescolabasket@fcbarcelona.cat  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut