Luis García, convidat d'honor al FCBClínic de Scotiabank

Luis García, convidat d'honor al FCBClínic de Scotiabank

50 nens i nenes de Costa Rica, Salvador i Mèxic gaudeixen de l'experiència

Un grup d'una cinquantena d'esportistes de Costa Rica, El Salvador i Mèxic han gaudit d'una experiència 100% Barça aquests dies després d'haver estat escollits per Scotiabank per prendre part en un FCBClínic. Entre les diferents activitats realitzades per aquests joves entre 10 i 13 anys han pogut conèixer al FCBLegend Luis García, amb qui han compartit una sessió d'entrenaments al Camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A més d'aquests entrenaments, els equips Sub11 masculins de Costa Rica i El Salvador han pogut enfrontar-se en els annexos al Miniestadi del FC Barcelona a dos equips de la FCBEscola Barcelona. Per la seva banda, les noies de l'equip Sub13 mexicà van poder veure les cares a la Ciutat Esportiva amb les jugadores de l'equip formatiu del Club.

Durant el cap de setmana, els integrants del FCBClínic de Scotiabank també han pogut gaudir del partit de Laliga de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Celta de Vigo i visitar el Museu i el circuit pel Camp Nou completant així el Camp Nou Experience.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut