Gran paper de l’FCBEscola Basket Barcelona al Globasket i al MIC

Gran paper de l’FCBEscola Basket Barcelona al Globasket i al MIC

Els jugadors barcelonistes van aconseguir un subcampionat, una tercera i una quarta plaça

Els equips de l’FCBEscola Basket Barcelona han finalitzat amb uns grans resultats en la seva participació als dos tornejos en què han pres part durant les vacances de Setmana Santa, el Globasket i el MIC. De fet, dos dels tres equips participants van tornar a casa amb un trofeu sota el braç i van formar part del podi final de la competició.

En el Globasket, competició celebrada a Lloret de Mar i on l’FCBEscola Basket Barcelona participava per segona edició consecutiva, l'equip Sub-12 va acabar alçant-se amb el subcampionat després de perdre únicament davant el dominador de la categoria, el Basket Team Suchy (Polònia). Per la seva banda, la selecció Sub-11 va finalitzar en quart lloc, la mateixa plaça a la qual van acabar la fase de grups, després de caure en el partit per la tercera posició contra el St. Catherines grec.

D'altra banda, l'escola de bàsquet del FC Barcelona debutava per primera vegada en la seva història en el campionat MIC de bàsquet en categoria Sub-12 mostrant una bona imatge. L'escola barcelonista va finalitzar la competició en tercer lloc, després de perdre en les semifinals contra l'equip que finalment es va convertir en guanyador del torneig, el Força Lleida. A més, l’FCBEscola Basket Barcelona va comptar amb un jugador dins del quintet ideal de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut