Gran cap de setmana dels equips de la Barça Escola Barcelona

Gran cap de setmana dels equips de la Barça Escola Barcelona

El Sub-10 es proclama campió de la Supercopa d'Europa al torneig de Rennes (França)

 

Diferents equips de la Barça Escola Barcelona han gaudit d'un cap de setmana en què han recollit uns grans resultats en els diversos tornejos que han disputat a Rennes (França), Salou (Tarragona), Vilobí d'Onyar (Girona) i Arenys de Mar (Barcelona). Entre aquests ha destacat la victòria a la Supercopa d'Europa del Torneig FCGM Champions League Sub-10 celebrat a Rennes, on la Barça Escola, després d'haver guanyat l'Europa League el 2017, s'ha imposat a l'equip que va aconseguir la Champions la temporada passada, l’Stade Rennais.

En aquest mateix torneig celebrat en terres franceses, després del triomf en l’enfrontament entre els guanyadors de l'Europa League (Barça Escola Barcelona) i la Champions League (Stade Rennais FC), els jugadors barcelonins no van poder repetir el gran èxit de l'any passat i van quedar eliminats en vuitens de final contra l'equip que finalment va acabar alçant el títol, el RB Leipzig.

Per la seva banda, al Barcelona Football Festival celebrat a Salou, l'equip del 2009 de la Barça Escola Barcelona es va alçar amb el triomf, mentre que el 2008 va acabar en segona posició i els del 2006 i el 2007 van finalitzar en tercer lloc. En el torneig Sinera United, l'equip del 2010 va acabar aixecant la copa de campió, i en les categories de nascuts el 2006 i 2008 els conjunts barcelonins van ser tercers. Finalment, en el torneig de Vilobí, també va haver-hi una gran participació dels equips benjamins i prebenjamins de la Barça Escola, que no van perdre cap partit.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut