Arrenca el quart Barça Academy Coaches Development Program

Arrenca el quart Barça Academy Coaches Development Program

Una seixantena de tècnics del FC Barcelona gaudeixen d'aquest curs exclusiu i únic al món

Les instal·lacions de la Masia de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona acullen des del dimarts 19 i fins al 26 de febrer una nova edició del Barça Academy Coaches Development Program. Aquest curs exclusiu i únic al món, dirigit pel departament de Formació de Formadors de Masia 360 i pel departament de Metodologia de la Barça Academy, està impartit per autèntics experts en les seves respectives matèries i que lideren aquestes àrees dins del Club.

El Barça Academy Coaches Development Program compta amb una seixantena d'inscrits que rebran un total de 22,5 hores lectives en sessions de matí i tarda en aquesta quarta edició. Aquesta formació està dirigida als diferents tècnics de la casa que conformen els departaments de la Barça Escola, el Futbol Formatiu Amateur, Femení i professional i el departament de Scouting del FC Barcelona. L'objectiu final és el de poder convertir els tècnics del Club en els millors entrenadors, educadors i líders.

D'aquesta manera, tindran com a ponents autèntics experts de renom que els guiaran dins d'aquest curs en les diferents matèries, com és el cas de la idea de joc i desenvolupament col·lectiu a càrrec de Josep Segura, Albert Peris, Alberto Encinas o Marcel Sans, la metodologia de l'entrenament de la mà de Paco Seirul·lo, l'organització del futbol formatiu professional i amateur amb els coneixements de José Mari Bakero, Guillermo Amor, Jordi Roura o Aureli Altimira, la direcció d'equips conduïda per García Pimienta o Denis Silva, i altres facetes com ara les idees de selecció de talent, nutrició, anàlisi de joc o el projecte internacional Barça Academy.

La inauguració d'aquesta quarta edició, realitzada aquest matí a l’Auditori Oriol Tort de la Masia, ha estat presidida pel directiu del FC Barcelona Pau Vilanova i per Pere Gratacós, responsable de l'Àrea de Formació de Formadors de Masia 360, que han donat la benvinguda als més de 60 tècnics de l'entitat i els han animat que espremin al màxim aquests dies de formació interna per poder convertir-se en uns bons educadors que acompanyin els esportistes en el seu camí en el desenvolupament esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut