L’FCBEscola Santo Domingo és la que més equips aporta al V Torneig Internacional

L’FCBEscola Santo Domingo és la que més equips aporta al V Torneig Internacional

Viatgen a Barcelona amb 7 equips, repartits en quatre categories, més un dels Campus d’Equador i Puerto Rico per disputar la competició del 21 al 24 de març

L’FCBEscola Santo Domingo registra aquests dies una activitat extraordinària. Frenètica. I és que tothom s’ha abocat a la preparació del V Torneig Internacional FCBEscola, que es disputarà a Barcelona entre els dies 21 i 24 de març, conscients que la seva és l’escola de totes les de fora de Catalunya que més equips presenta. En total són set equips (un d’iniciació, dos de preformació, dos de formació i dos de precompetició) més un vuitè de formació dels Campus d’Equador i Puerto Rico. Serà, per tant, una excel·lent representació que, a més, viatja a Barcelona amb la intenció d’aconseguir molt bons resultats, en especial en les categories dels nascuts els anys 2002 i 2006.

“Li estem donant moltíssima importància a la preparació del torneig. Els equips que viatjaran a Barcelona s’entrenen un dia extra i tots els dissabtes juguem partits amistosos contra equips externs. Aquests set equips tenen unes sessions especials d’entrenaments en què treballen conceptes més complexos del joc i fins i tot estem fent sessions teòriques. Tothom està molt il·lusionat amb aquest torneig”, explica Marc Cebrián, director de Projecte Local de l’FCBEscola Santo Domingo.

Tres jugadors becats

Els bitllets d’avió ja estan comprats i els nens, que estan molt nerviosos, fins i tot tenen el programa amb les activitats que faran a Barcelona, on jugaran partits amistosos de preparació amb algun equip de la ciutat. Als nois de l’FCBEscola Santo Domingo els preocupa el fred. Estan acostumats a les temperatures càlides del seu país, però ja els han avisat que a Barcelona tindran una bona temperatura que rondarà els 17 graus. “Com a anècdota negativa, tenim un parell de jugadors que no podran viatjar per lesions de darrera hora. Però, en canvi, tenim tres jugadors de la selecció del 2006 que han rebut a darrera hora la bona notícia que podran viatjar gràcies a una beca”, apunta Marc Cebrián.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut