Local

Òscar Grau visita l’FCBEscola Varsòvia

La visita s’emmarca dins del compromís que va adquirir el nou director de l’FCBEscola de conèixer tots els projectes internacionals que es porten a terme

El director de l’FCBEscola, Òscar Grau, continua coneixent de primera mà com són les FCBEscoles d’arreu del món i quines són les realitats que les envolten i els projectes de futur que tenen programats. Era un compromís que va adquirir amb cadascun dels partners i dels directors de les FCBEscoles quan va arribar al càrrec al setembre del 2015, i ara, acompanyat del seu equip, l’està duent a terme. La setmana passada va visitar, acompanyat d’Iñaki Andreu, director de Projectes per Europa i Àfrica, l’FCBEscola Varsòvia, en funcionament des del mes de novembre del 2011.

Òscar Grau ha pogut comprovar com des que va arrencar el projecte a Polònia, el primer que es va fer a Europa fora de Catalunya, no ha parat de créixer, i com s'ha guanyat el reconeixement de la societat i dels mitjans de comunicació polonesos i, sobretot, de les famílies dels nois i noies que han pogut gaudir de les seves instal·lacions i dels entrenadors que els han transmès l’ADN i la filosofia Barça.

El director de l’FCBEscola ha conegut com funcionen les instal·lacions d’hivern i d’estiu de l’FCBEscola Varsòvia, amb 600 nens i nenes inscrits, i ha vist treballar els entrenadors de l’escola amb els joves jugadors. “Ha estat una visita que m’ha sorprès molt. El nivell dels nens i nenes és molt bo”, explica Òscar Grau. Un d’aquests nois, el porter Marcin Bulka, de 16 anys i de 1,92 metres d’alçada, ha estat aquest dies a prova amb els juvenils del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Altres nou visites

Aquesta visita a Varsòvia se suma a les que Òscar Grau ja ha fet a les FCBEscoles de Fukuoka i Katsushika (el Japó), Istambul (Turquia), Quingdao (la Xina), Casablanca (el Marroc), Delhi NCR (l'Índia), Singapur, Dubai i l'Aràbia Saudita.

Més notícies aquí