Òscar Grau visita les FCBEscoles de la República Dominicana i Florida

Òscar Grau visita les FCBEscoles de la República Dominicana i Florida

El viatge s’emmarca dins del compromís que va adquirir el nou director de l’FCBEscola de conèixer tots els projectes internacionals que es porten a terme

El director de l’FCBEscola, Òscar Grau, continua coneixent de primera mà com són les FCBEscoles d’arreu del món i quines són les realitats que les envolten i els projectes de futur que tenen programats. Era un compromís que va adquirir amb cadascun dels partners i dels directors de les FCBEscoles quan va arribar al càrrec al setembre del 2015, i ara, acompanyat del seu equip, l’està duent a terme.

La setmana passada va visitar, acompanyat de Franc Carbó, director de Projectes per Amèrica i l’Orient Mitjà, l’FCBEscola República Dominicana i aquest cap de setmana ha estat a l'FCBEscola Florida.

Projectes consolidats

Òscar Grau ha pogut comprovar com des que va arrencar el projecte a Santo Domingo no ha parat de créixer, i com s'ha guanyat el reconeixement de la societat i dels mitjans de comunicació dominicans i, sobretot, de les famílies dels nois i noies que han pogut gaudir de les seves instal·lacions i dels entrenadors que els han transmès l’ADN i la filosofia Barça.

El director de l’FCBEscola ha conegut com funcionen les amplies instal·lacions de la Casa de Campo i ha pogut comprovar com l’FCBEscola República Dominicana contribueix al desenvolupament del futbol a tot el país.

A Miami, el director de l'FCBEscola ha conegut les instal·lacions del Central Broward Regional Park, on té la seu l'FCBEscola Florida. Òscar Grau ha estat entrevistat per l'emisora de ràdio local Actualidad Miami 1020 AM i ha fet una xerrada als pares i membres del cos tècnic de l'escola.

Altres deu visites

Aquesta visita a la República Dominicana i Florida se suma a les que Òscar Grau ja ha fet a les FCBEscoles de Varsòvia (Polònia), Fukuoka i Katsushika (el Japó), Istambul (Turquia), Quingdao (la Xina), Casablanca (el Marroc), Delhi NCR (l'Índia), Singapur, Dubai (EAU) i Riad (Aràbia Saudita).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut