Una nova FCBEscola a Ottawa

Una nova FCBEscola a Ottawa

El FC Barcelona obre la quarta escola a Canadà, després de Vancouver, Edmonton i Toronto

La Junta Directiva del FC Barcelona va aprovar aquest dilluns la creació d’una nova FCBEscola a Ottawa (Canadà) d’acord amb l’estratègia de creixement i d’implantació de noves FCBEscoles al món. Aquesta escola entrarà en funcionament el proper octubre i serà la quarta FCBEscola al país, després de les de Vancouver, Edmonton i Toronto. Ottawa és la ciutat més gran de Canadà amb l'anglès i el francès com a llengües cooficials.

Amb l’aprovació d’aquesta nova proposta, el Club comptarà amb 24 FCBEscoles arreu del món després de les FCBEscoles de Bombai (Índia), Moscou (Rússia), Lagos (Nigèria) i Charlotte (Estats Units), aprovades fa unes setmanes en les darreres reunions de la Junta Directiva.

“L’obertura de l’FCBEscola Ottawa, a la capital del Canadà, és molt important per a nosaltres. Controlem més de 600 nois i noies a les nostres escoles a Edmonton, Toronto i Vancouver, i ara volem créixer en una de les zones bilingües del país, on el futbol està agafant molta força i el Barça és molt seguit”, explica Franc Carbó, director de Projectes per a Amèrica i l’Orient Mitjà.

L’FCBEscola, juntament amb el partner 'BCN Sports', ha arribat a un acord amb l’escola Louis-Riel per poder fer ús de les seves instal·lacions amb la novetat que els nois i noies podran entrenar-se durant tot l’any. Així, no hauran d’aturar-se a l’hivern a causa del fred i la neu, ja que el centre esportiu disposa de camps ‘indoor’ per treballar a cobert.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut