La tornada al col•legi de l’FCBEscola de Barcelona

La tornada al col•legi de l’FCBEscola de Barcelona

370 nens i nenes de 3 a 11 anys comencen el curs futbolístic als camps annexos al Miniestadi

La pilota ja ha començat a rodar la temporada 2016/17 de l’FCBEscola de futbol de Barcelona. La tarda de dilluns 19, els camps annexos al Miniestadi han recuperat després de gairebé tres mesos de descans l’activitat que cada setmana aplegarà a més de 370 nens i nenes de 3 a 11 anys a gaudir del seu esport preferit.

El director tècnic de l’FCBEscola de futbol, Edgar Enrich, ha reconegut que les principals novetats d’aquesta temporada es basen en la incorporació d’un nou equip de Preiniciació per a nens de 3 a 5 anys “com a forma d’adaptació i de presa de contacte amb l’esport”, a més del canvi de denominació de la resta de les categories de l’FCBEscola, que ara passa a dir-se Iniciació (nascuts els anys 2009 i 2010), Formació (2007 i 2008) i Precompetició (2005 i 2006).

D’aquesta manera els prop de 400 nens i nenes de l’FCBEscola de Barcelona conformen un total de 34 equips: 2 de Preiniciació, 8 d’Iniciació, 12 de Formació i 12 més de Precompetició, que estaran dirigits per un cos tècnic que s’apropa als 70 professionals entre tutors, entrenadors, segons entrenadors, assistents de voluntaris, entrenadors de porters i una fisioterapeuta.

Un any més, els entrenaments es divideixen en sessions de dilluns i dimecres en dos torns, iguals que els de dimarts i dijous. Els divendres estan destinats a l’FCBEscola de Perfeccionament. Aquesta activitat està destinada a joves nascuts entre el 2003 i el 2011, pensada tant per a alumnes de l’escola com per a nens i nenes que juguen a altres equips fora de l’FCBEscola que vulguin “endinsar-se en la nostra metodologia i forma de ser”, ha afirmat Enrich. 

Dates a destacar

Entre les principals cites de la temporada de l’FCBEscola de Barcelona, a més de les competicions de cada cap de setmana, es troben la Jornada de Nadal, que se celebra el dissabte previ a les festes, i dues jornades extraordinàries a principis i finals del segon trimestre.

El curs es tancarà el dia 17 de juny amb la celebració de la festa de final de temporada, en què els joves futbolistes viuran una jornada esportiva durant la qual rebran les seves orles i els seus diplomes com a integrants de l’escola aquesta temporada.

Debut de l'FCBEscola Basket

També s'han posat en marxa aquest dilluns els alumnes de la FCBEscola Basket, que han començat els seus entrenaments al Centre Esportiu Municipal Arístides Maillol amb els savis consells de l'exjugador Nacho Solozábal, que realitzarà les funcions d'assessor esportiu, i de Roberto Dueñas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut