L’FCBEscola inaugura la seu d'Ottawa, la quarta al Canadà

L’FCBEscola inaugura la seu d'Ottawa, la quarta al Canadà

Canadà s’afiança com el país amb més FCBEscoles gràcies a la creació de la quarta seu, en aquest cas a la seva capital, i és la sisena del territori nord-americà

El Futbol Club Barcelona continua amb la seva expansió internacional amb la inauguració de l’FCBEscola d’Ottawa, al Canadà. Aquesta nova seu a la capital canadenca és la quarta instal·lada al país, un fet que referma encara més el creixement del Club a Nord-Amèrica, on actualment compta amb sis escoles de formació. L’FCBEscola d’Ottawa ha estat inaugurada aquest dimarts 25 pel director de l’FCBEscola, Franc Carbó; Francisco Cervera, cofundador de BCN Sports Services Canada; Stephen Tung, cofundador de BCN Sports Services Canada i el director del projecte local, Ángel Berastain.

El naixement d’aquesta escola a l’estat canadenc d’Ontario neix fruit de l’acord amb BCN Sport Services Canada, una entitat que ja ha obert tres escoles més a les ciutats de Vancouver, Edmonton i Toronto al país de la fulla d’auró. Això també fa que Canadà destaqui com el territori amb més presència d’FCBEscoles de tot el planeta.

L’FCBEscola d’Ottawa està destinada a la formació esportiva de nens i nenes entre els 6 i els 16 anys, dividits en quatre categories diferents segons el seu grup d’edat, que van des de l’Iniciació fins la Pre-Competició. També es faran cursets específics de Tecnificació i per porters. El rol de l’entrenador és molt important en aquestes edats pel desenvolupament dels jugadors, i per aquest motiu cadascun dels equips està format per un màxim de 12 jugadors.

 

Ottawa, la vint-i-tresena seu de la FCBEscola

L’FCBEscola és el model d’escola de futbol pròpia del FC Barcelona adreçada a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCB Escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu, i amb una indispensable transmissió de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats. La direcció tècnica de les FCBEscoles Internacionals és responsabilitat d’un director tècnic del FC Barcelona, que dirigeix el programa esportiu definit per l’Àrea Esportiva del FC Barcelona.

Amb la d’Ottawa, el FC Barcelona disposa de 23 FCBEscoles, més de 150 campus i 50 clínics, amb una presència en més de 50 països dels cinc continents, amb la participació de més de 30.000 nens i nenes en les diferents activitats promogudes per l’FCBEscola. Durant les properes setmanes el Club obrirà una escola més a Lagos (Nigèria) i una altra a Guatemala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut