Onze nacionalitats representades en el Clínic de l’FCBEscola Florida

Onze nacionalitats representades en el Clínic de l’FCBEscola Florida

Alumnes dels Estats Units, el Brasil, Veneçuela, Panamà, Índia, Austràlia, els Emirats Àrabs Units, Colòmbia, Suècia, Bèlgica i Canadà gaudeixen d'una setmana d'entrenaments a Barcelona

El Clínic de l’FCBEscola Florida ha reunit nens i nenes de fins a un total d'onze nacionalitats aquesta setmana en els camps Annexos al Miniestadi. Aquesta estada esportiva de perfeccionament, que va arrencar dissabte passat, 29 d'octubre, ha ajuntat sobre el terreny de joc joves arribats dels Estats Units, el Brasil, Veneçuela, Panamà, Índia, Austràlia, els Emirats Àrabs Units, Colòmbia, Suècia, Bèlgica i Canadà.

El grup d'esportistes combinarà fins al cap de setmana vinent els entrenaments en sessions matinals a les instal·lacions del Club juntament amb diversos partits amistosos contra equips locals. També uniran la part pràctica amb ‘workshops’ específics i visitaran instal·lacions d'alt rendiment del nostre país. 

La visita d'aquests joves futbolistes, impulsada pel partner de l’FCBEscola Florida, Kaptiva Sports, va començar amb la seva presència a la graderia del Camp Nou per gaudir del partit entre el primer equip i el Granada CF. En la seva estada a la nostra ciutat, també ajuntaran les activitats purament esportives amb altres de lúdiques i culturals programades per fer que la seva experiència a Barcelona sigui molt més completa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut