Local

Bon paper de les FCBEscoles de Dubai i Riyadh al Bahrein International Championship Academies

Dubai aconsegueix la tercera posició final mentre que Riyadh s'emporta el premi al "Millor Equip del Torneig"

Les FCBEscoles d’Orient Mitjà, situades a les localitats de Riyadh (Aràbia Saudita) i Dubai (Emirats Àrabs Units), han finalitzat el torneig internacional Sub-11 Bahrein International Championship Academies, en què han realitzat un gran paper. L’escola dels Emirats va acabar el torneig en tercera posició, mentre que la d’Aràbia Saudita va endur-se el trofeu al millor equip de la competició.

Albert Medall, el director de Projecte Local (DPL) de l’FCBEscola Dubai, ha reconegut que està “extremadament content per l’evolució, el grau de satisfacció generat i la imatge que ha deixat l’escola aquests dies durant la competició”. L’equip dels Emirats va passar a les semifinals després de guanyar tres partits de la fase de grups, davant l’Acadèmia de l’Inter de Milà (1-0), de la Juventus (3-2) i del TFA (4-0) i perdre davant dels Tekkers (0-3).

A semifinals només van cedir a la tanda de penals en un partit molt emocionant, en què van caure amb l’Acadèmia del RCD Espanyol de Dubai per 1-3 després d’haver acabat el temps reglamentari sense gols al marcador. La lluita per la medalla de bronze també es va decidir als penals, després de derrotar l’Acadèmia Winners de Bahrein per 2-1 amb dues penes màximes aturades pel porter blaugrana Christopher Robinson. L’MPV del torneig va anar a parar a mans de l’Arthur Schultz.

 

L'FCBEscola Riyadh, "Millor equip del Torneig"

Per la seva banda, l’FCBEscola d’Aràbia Saudita va tenir una participació exemplar que els va valer el trofeu de Millor Equip del Torneig pel seu bon joc, l’organització, la bona actitud dintre i fora del camp i el comportament de l’equip i el cos tècnic. Els saudites van quedar eliminats a la fase de grups tot i haver guanyat dos partits davant l’Arsenal (1-0) i el Supper Academy (2-0) i haver perdut per la mínima davant l’Espanyol i el Winners, tots dos per 0-1.

“Estic molt content amb el treball de l'equip al llarg de tot el torneig. Hem demostrat quina és la identitat Barça dintre del terreny de joc, i representant els valors del FC Barcelona dintre i fora d'aquest", ha afirmat el DPL de Riyadh, Josep Cifré. Els seus jugadors Sub-11 van ser uns fans d’excepció i van donar suport als companys de Dubai en els partits clau per aconseguir la tercera plaça final, un fet que va generar una gran germanor entre totes dues escoles. Cifré ha assegurat que el seu millor moment del torneig va ser “quan de cop i volta, em giro i veig tots els nanos del nostre equip animant l'FCBEscola Dubai en el seu partit de classificació a la fase final".

Més notícies aquí