Tres títols per a l’FCBEscola Delhi a l’RSA Cup

Els jugadors de l'FCBEscola Delhi van guanyar tres de les quatre finals disputades

L’FCBEscola Delhi ha aconseguit proclamar-se campiona en tres categories a l’RSA Cup, un torneig celebrat a la capital índia que ha tingut una durada de sis setmanes. L'escola del FC Barcelona s'ha alçat amb els títols en Sub-9, Sub-11 i Sub-15. Només han quedat fora de la primera posició els jugadors del Sub-13, que han aconseguit el subcampionat.

L’RSA Cup es va iniciar a principis del mes d'octubre, i no ha estat fins aquest cap de setmana passat quan s'ha disputat la jornada final al Tyagraj Stadium de Nova Delhi. A la final, els Sub-9 (5 contra 5) s'imposaven al Rising Star Football Academy per 5-0, mentre que a la Sub-11 l’FCBEscola Senyera aconseguia derrotar per golejada el París Saint Germain per 7-0.

En Sub-13 precisament era l'acadèmia de l'equip francès la que guanyava als jugadors de l’FCBEscola Vermell per 3-1 i en Sub15 el combinat de l’FCBEscola Delhi aconseguia endur-se el títol per 4-3 a la tanda de penals davant l'Extra Time Football Academy després d'acabar el temps reglamentari amb empat a 1.