Compte enrere per al Torneig Internacional #FCBEscola17

Compte enrere per al Torneig Internacional #FCBEscola17

Del 10 al 13 d'abril 134 equips de l’FCBEscola lluitaran pel títol en 4 categories

Només falten 11 dies perquè la pilota comenci a rodar en la sisena edició del Torneig Internacional FCBEscola, la competició que del 10 al 13 d'abril pròxims reunirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Fútbol Club Barcelona més de 1.500 nens que representaran 33 FCBEscoles i Campus de 20 països a tot el món lluint l'escut del Club a les seves samarretes.

La majoria dels equips que prendran part en aquesta competició per a nens i nenes de 7 a 14 anys ja han començat a escalfar l'ambient a les xarxes socials publicant fotografies i vídeos amb jugades i crits d'ànim abans del seu viatge a la Ciutat Comtal. També des de les xarxes socials de FCBEscola s'ha presentat el vídeo que vol animar al fet que els afeccionats al futbol vinguin a gaudir d'aquesta festa mundial del barcelonisme, i que compta amb les paraules d'ànim de Gerard Piqué i Andrés Iniesta.

A més, des de l’FCBEscola s'ha promogut el hashtag #FCBEscola17 com l'oficial del torneig perquè tots els que desitgin formar part de la conversa puguin unir-se amb aquesta etiqueta a les seves publicacions a Facebook, Twitter i Instagram.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut