Molt més que un torneig

Molt més que un torneig

El Torneig Internacional #FCBEscola17 ofereix una variada oferta lúdica i gastronòmica

 

El creixement mundial del projecte FCBEscola ha propiciat que la sisena edició del Torneig Internacional s'hagi hagut de desplaçar fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per poder unir el gran volum d'esportistes, que aquest 2017 ha arribat als 1.500 jugadors, amb el consegüent augment d'equips participants i de la disputa de partits. Aquest fet ha afavorit que el torneig recuperi un espai que ja va acollir parcialment la primera edició del torneig, el 2012. 

Des del dilluns 10 d’abril, la Ciutat Esportiva està vivint un escenari insòlit fins avui, ja que l'habitual tranquil·litat que es respira en les jornades laborables, únicament tallada pels entrenaments dels diferents equips del Club, gràcies al Torneig Internacional FCBEscola cada dia són prop de 5.000 persones les que s'estan desplaçant fins a les instal·lacions per viure d'una manera o d'una altra la competició com a part del col·lectiu d'esportistes, tècnics, staff, pares i familiars o de personal de suport.

A més de la competició, els esportistes i acompanyants disposen de diferents activitats situades en els passadissos entre els terrenys de joc. En aquestes veiem els equips participants fent-se la fotografia amb un photocall amb la imatge del primer equip del FC Barcelona, o poden passar els seus descansos entre partits jugant un torneig al videojoc de Konami Pro Evolution Soccer 2017, muntant-se en un ruc mecànic, enfrontant-se als seus amics jugant a foot-tennis o a tennis de taula, provant sort en un joc de punteria de Beko o també en un circuit d'habilitat amb pilota. Les activitats paral·leles es complementen també amb diversos food trucks en els quals recuperar forces abans de jugar els pròxims compromisos de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut