Cap de setmana de ‘tryouts’ a les FCBEscoles

Cap de setmana de ‘tryouts’ a les FCBEscoles

Un total de 6 FCBEscoles realitzen proves específiques de selecció de jugadors aquests pròxims dies

L'arribada dels últims dies de la setmana està marcada per la realització de diverses jornades de prova per a la incorporació de nous jugadors en un bon nombre d’FCBEscoles a tot el món. En total, seran 6 les escoles de futbol que el FC Barcelona té en els cinc continents que realitzaran proves específiques de selecció d'esportistes, també conegudes amb el nom de tryouts.

L’FCBEscola Istanbul Beko arrencarà el cap de setmana amb una convocatòria de 150 nens i nenes entre les seus de Maslak i Maltepe per a esportistes nascuts de l'any 2004 al 2013. Dins d'Europa, també l’FCBEscola Varsòvia aprofitarà aquest dissabte per fer les proves de selecció d'esportistes per a la propera temporada, una vegada que els entrenadors escollits al mes d'abril passat hagin passat el seu procés de formació.

Dins del territori americà, l’FCBEscola Charlotte també celebra les seves tryouts aquest cap de setmana, que es completaran amb dues setmanes més d’FCBCamps a Charlotte i una més a Raleigh i que serviran perquè els joves futbolistes interessats puguin demostrar les seves credencials per participar el proper any a l'escola. A l'escola de Carolina del Nord també es van realitzar el cap de setmana passat proves de selecció d'entrenadors, on encara hi ha alguna vacant. Als Estats Units, les dues FCBEscoles anunciades aquestes últimes setmanes a San Diego i Chicago també estan en plenes proves de selecció. A San Diego se celebraran aquest proper diumenge 11, mentre que les ID Sessions es van fer a Chicago el cap de setmana passat, encara que continua havent-hi places vacants per a nous jugadors. 

Aquest cap de setmana també hi ha proves de selecció d'esportistes de cara a la nova temporada a la ciutat australiana de Brisbane, ja que la seva FCBEscola obrirà les portes a finals d'estiu, mentre que a Bombai (Índia) també hi haurà una selecció aquest diumenge a la seu d’Andheri.

A més d'aquestes sis FCBEscoles, també existeix actualment la possibilitat de realitzar proves d'accés a les jornades d’entrenament dels dies feiners a les escoles de SingapurOttawa (Canadà)Toronto (Canadà) Florida (Estats Units).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut