Sarah De Gannes, convocada per la Sub-17 de Trinidad i Tobago

Sarah De Gannes, convocada per la Sub-17 de Trinidad i Tobago

La jugadora de l'FCBEscola Edmonton està jugant la segona temporada a la seu canadenca

La jugadora de l’FCBEscola Edmonton Sarah De Gannes s'ha convertit en la primera esportista femenina formada en una escola canadenca a ser convocada per jugar amb l'equip Sub-17 de la seva selecció nacional, Trinidad i Tobago. Als seus 14 anys, De Gannes està militant per segona temporada consecutiva a l’FCBEscola canadenca, on ha reconegut trobar-se molt embolcallada i implicada amb el projecte.

El director de Projecte Local d’Edmonton, Sergi Pi, reconeix: “De Gannes és molt forta físicament i té un molt bon toc de pilota. És molt destacable que ja formi part de l'equip Sub-17 del seu país d'origen, on jugarà juntament i contra esportistes fins a tres anys més grans que ella”. “Sarah és una jugadora que està molt involucrada amb l’FCBEscola, i això ha fet que hagi arrossegat unes altres sis jugadores del seu equip actual perquè formin part de la nostra família”, destaca Pi. 

La selecció de Trinidad i Tobago s'està preparant per acollir la fase classificatòria del Campionat del Món femení Sub-17 en grup del Carib de la Concacaf a finals d'aquest any. De Gannes i les seves companyes han quedat enquadrades en el Grup A, al costat de les Illes Verges nord-americanes, Curaçao i Grenada. La fase final del Carib se celebrarà a Haití. El Mundial Sub-17 tindrà lloc al desembre del 2018 a Uruguai, on les trinitàries buscaran ser una de les setze seleccions participants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut