L’FCBEscola Haikou inicia la seva primera temporada

L’FCBEscola Haikou inicia la seva primera temporada

Tres nens de Haikou escollits pels tècnics gaudiran d'una setmana d'entrenaments a les instal·lacions de l'FCBEscola Barcelona

Les primeres activitats esportives de l’FCBEscola Haikou van començar oficialment dissabte, 2 de setembre. Després de la celebració de diversos FCBCamps i ‘tryouts’ en els últims mesos, finalment s’ha iniciat el curs esportiu amb les primeres classes en aquesta escola situada a les instal·lacions que Mission Hills i el FC Barcelona tenen a l’illa xinesa de Hainan.

Entre els últims FCBCamps celebrats a l’escola xinesa, que han comptat amb una participació superior als 300 nens, els tècnics han seleccionat els tres millors esportistes perquè puguin gaudir d’una setmana d'entrenaments a les instal·lacions de Barcelona. Els escollits per poder viure aquesta experiència única han estat Li Shibo (10 anys) i Lang Dacheng i ZhanZhijie, tots dos de 8 anys i naturals de la ciutat de Haikou. 

El Director de Projecte Local (DPL) de l’escola xinesa, Pau López, ha afirmat: “Aquests han estat nostres primers campus des de l’obertura de l’FCBEscola a Mission Hills Haikou, però podem assegurar que els deu entrenadors que hem estat supervisant l’activitat els hem vist molt de talent, i especialment ens han cridat l’atenció les habilitats dels tres nois que hem seleccionat perquè puguin anar a Barcelona a gaudir d’una setmana d’entrenaments”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut