L’FCBEscola Delhi acull les seleccions d'Índia i Colòmbia abans del Mundial Sub-17

L’FCBEscola Delhi acull les seleccions d'Índia i Colòmbia abans del Mundial Sub-17

Els dos combinats nacionals van gaudir durant 10 dies de les instal·lacions de l'escola barcelonista

Les instal·lacions de l’FCBEscola Delhi NCR han estat l'escenari dels últims entrenaments de les seleccions nacionals de l'Índia i de Colòmbia abans de la disputa del Campionat del Món Sub-17 que s'està celebrant al país asiàtic. Tots dos equips, a més, es troben enquadrats dins del Grup A, amb seu a Nova Delhi.

Les dues seleccions nacionals han aprofitat els últims deu dies a la capital índia per aclimatar-se i preparar-se a fons per a la gran cita. Això ho han gaudit també els jugadors de l’FCBEscola local per poder prendre bona nota i aprendre del talent de tots dos equips, a més d'haver tingut temps per conversar i treure's fotografies amb els jugadors i l'equip tècnic de les dues seleccions.

El director de Projecte Local (DPL) de l’FCBEscola Delhi, Aitor Olmo, ha reconegut: “Ha estat una experiència magnífica que cap de nosaltres podrem oblidar en molt temps. Per a nosaltres, el fet de poder allotjar dues seleccions a les nostres instal·lacions ha estat un fet inèdit, però que a més diu molt de la qualitat d’aquestes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut