Costa Rica, seu de la segona FCBEscola a Centreamèrica

Costa Rica, seu de la segona FCBEscola a Centreamèrica

El continent americà comptarà amb un total de 18 FCBEscoles, gairebé la meitat del total del projecte

El projecte FCBEscola continua amb la seva expansió internacional després de l'anunci de l'obertura d'una nova seu a la capital de Costa Rica, San José. Aquesta nova FCBEscola, gestionada per ISL Futbol, serà la segona situada en territori centreamericà després de la inaugurada a principis del 2017 a Guatemala. La posada en marxa d'aquesta nova escola de futbol del FC Barcelona està prevista per al proper mes de febrer. 

L’FCBEscola Costa Rica serà la 37a del projecte internacional i la divuitena situada en el continent americà, i això demostra l'interès del Club pel seu creixement en aquest territori estratègic. El FC Barcelona ja disposa des del setembre del 2016 una oficina al cor de Nova York, a Manhattan.

Les instal·lacions estaran situades a l'escola Blue Valley School a Escazú, dins l'àrea metropolitana de San José, i constaran de dos camps de futbol que s'estan construint específicament per a aquesta FCBEscola. Els dies 9 i 10 de desembre està prevista la celebració de les primeres proves d'accés per als esportistes, amb l'objectiu de començar a seleccionar a nens i nenes de 6 a 16 anys que formin la primera generació de l'escola.

 

Trenta-sis FCBEscoles ja en funcionament en els cinc continents

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats. 

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 36 FCBEscoles ja en actiu, més de 170 campus i 50 clínics, amb una presència en més de 40 països dels cinc continents i amb la participació de més de 40.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen. L’FCBEscola Costa Rica serà la 37a que s’engegarà a principis de febrer de 2018.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut