El segon Torneig Internacional FCBEscola Las Américas, gairebé a punt a la República Dominicana

El segon Torneig Internacional FCBEscola Las Américas, gairebé a punt a la República Dominicana

Un total de 40 equips es veuran les cares del 15 al 17 de desembre a Los Establos de Cap Cana

Els camps de gespa de Los Establos de Cap Cana (República Dominicana) acolliran per segon any consecutiu el Torneo Internacional Las Américas FCBEscola, l’únic que se celebra fora de les instal·lacions del FC Barcelona. En aquesta edició, seran un total de 40 equips representant 7 països i 13 FCBEscoles i FCBCamps els que es veuran les cares durant la competició, que tindrà lloc del 15 al 17 de desembre. D’aquesta manera, hi ha hagut un creixement de més d’un 42% de participació respecte del torneig del 2016.

Aquesta competició de futbol reunirà en aquestes tres jornades esportives prop de 500 nens i nenes alumnes de l’FCBEscola o dels seus campus internacionals representant la República Dominicana (Santo Domingo), el Brasil (Rio de Janeiro), el Japó (Fukuoka i Katsushika), els Estats Units (Charlotte, Chicago, Austin, San Diego i combinats de diferents FCBCamps), Colòmbia (Bogotà), Guatemala i Barcelona.

La categoria de Formació, la dels jugadors nascuts els anys 2008 i 2009, comptarà en aquesta ocasió amb un total de 12 equips −creix en un 25% el nombre d’equips−. La categoria de Pre-competició (nascuts el 2006 i el 2007) tindrà encara una major participació, amb 14 esquadres inscrites. Per últim, la categoria de Competició (2004 i 2005) ha estat la que ha comptat amb un creixement més espectacular, ja que s’ha passat dels 6 equips de l’edició del 2016 als 14 inscrits aquest any.

El sistema de competició de la segona edició del Torneig Internacional FCBEscola Las Américas enfrontarà els equips en lliguetes de grups les jornades del divendres 15 i el dissabte 16. Per la seva banda, el diumenge 17 es jugarà únicament la fase final. La durada habitual dels partits serà de 25 minuts, mentre que en les finals es disputaran dues parts de 20 minuts.

 

Diverses activitats paral·leles

A més de la pura competició, els organitzadors del torneig, l’FCBEscola República Dominicana, també han pensat en tot un seguit d’activitats per fer més amens els moments d’espera entre els partits, com ara campionats del videojoc FIFA 18, el Gatorade Bottle Challenge, el Gatorade Soccer Ping Pong, competicions d’habilitat i un Nike Lounge. A més de jugar al seu esport preferit, els participants també podran gaudir de diferents experiències lúdiques, culturals i esportives típiques d’aquesta regió dominicana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut