La millor experiència de les seves vides

La millor experiència de les seves vides

Tres jugadors de l'FCBEscola Haikou coneixen Leo Messi i gaudeixen d'una setmana inoblidable a Barcelona

Tres jugadors de l’FCBEscola Haikou han pogut viure durant les últimes jornades una experiència màgica i inoblidable a les instal·lacions del FC Barcelona, la que segurament haurà estat la millor vivència esportiva de totes les seves vides. Els esportistes Lang Dacheng, Li Shibo i Zhan Zhijie, tots ells entre els 8 i els 10 anys, van ser seleccionats per les seves qualitats esportives i humanes entre els més de 300 participants dels FCBCamps realitzats a Haikou (Xina) a l'estiu passat.

En la seva setmana a Barcelona, els tres joves de Haikou van poder gaudir cada tarda dels diferents entrenaments amb els seus companys de l’FCBEscola Barcelona, on van poder demostrar que malgrat la distància física i la gran diferència cultural tots s'entenien a la perfecció dins del camp seguint el joc d'estil Barça.

A més, Lang, Li i Zhan també van realitzar una sèrie d'activitats que els van permetre gaudir al màxim de la seva estada, com va ser una visita VIP al Barça Experience, el Museu i el Camp Nou de la mà del seu director, Jordi Penas, i també van poder assistir a la roda de premsa de comiat de Javier Mascherano i conèixer-lo personalment abans que marxés al futbol xinès. En aquest acte també van tenir l'ocasió de fer-se una foto que sens dubte tindran en un lloc destacadíssim en els seus records al costat de l'argentí Leo Messi.

Durant les seves últimes jornades a Barcelona, els tres esportistes de Haikou van poder ser testimonis d'excepció d'un entrenament del BarçaB just abans de conèixer per dins la residència de la Masia, on a més de veure les zones comunes també van poder sentir-se com a alumnes dins de les classes o jugar una partida al futbolí. La setmana a les instal·lacions del Barça va concloure amb els tres jugadors lluint les samarretes de l’FCBEscola Haikou sobre la gespa del Camp Nou, al costat dels jugadors del primer equip just abans del partit de LaLiga entre el FC Barcelona i el Deportivo Alabès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut