Inaugurat el Torneig Internacional FCBEscola 2018, el més gran de la història

Inaugurat el Torneig Internacional FCBEscola 2018, el més gran de la història

Més de 7.000 persones omplen la part inferior del lateral de la grada del Camp Nou per donar el tret de sortida a la competició

El Camp Nou ha obert les seves portes per primera vegada a la història al Torneig Internacional FCBEscola. I és que l'ocasió ho mereixia. Han estat més de 7.000 persones les que han omplert la part inferior del lateral de la grada del coliseu del FC Barcelona per la inauguració de la setena edició d'un torneig internacional que any a any continua batent rècords: 1900 nens i nenes de 6 a 14 anys com a participants, 45 FCBEscolas i FCBCamps de tot el món, en representació de 22 països i, per primera vegada, arribats dels cinc continents.

I igual que en les grans ocasions, la graderia del Camp Nou ha comptat amb un mosaic molt especial, formant franges blaugranes i reunint sota una mateixa bandera a tota la família de l'FCB Escola. Aquest ha estat un gran colofó ​​a una jornada que ha comptat amb els parlaments del vicepresident del FC Barcelona, ​​Manel Arroyo; del membre de la junta directiva Xavier Vilajoana i del director del projecte FCB Escola a nivell mundial, Carles Martín.

La competició, que s'allargarà fins el proper dijous 29 amb prop de 600 partits en joc entre els 172 equips que s'enquadren les quatre categories (Sub8, Sub10, Sub12 i Sub14), ha començat a les 13 hores amb l'inici dels primers xocs a la Ciutat Esportiva, en els camps annexos al Miniestadi i al Centre Esportiu Municipal Arístides Maillol. Les finals, igual que en les últimes temporades, es disputaran el dijous a partir de les 11.30 hores sobre la gespa natural del Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut