Canadà acull la sisena seu de l’FCBEscola a Calgary

Canadà acull la sisena seu de l’FCBEscola a Calgary

S'uneix a les cinc obertes al país de la fulla de arç després de Vancouver, Edmonton, Toronto, Ottawa i Mont-real

La ciutat de Calgary obrirà en les properes setmanes una nova branca del projecte FCBEscola al Canadà. Aquesta seu serà la sisena del país de la fulla de arç posada en marxa per BCN Sports, després de les ja existents en Vancouver, Edmonton, Toronto, Ottawa i Mont-real. D'aquesta forma, Canadà i Estats Units se situen al capdavant d'escoles de futbol obertes a tot el món, amb un total de sis seus a cada país, un fet que demostra que Amèrica del Nord és un dels territoris més estratègics per al projecte.

L'obertura de l'acadèmia de futbol oferirà als joves de 4 a 17 anys de la ciutat més poblada de la regió d'Alberta i les seves rodalies poder entrenar sota la metodologia de futbol del FC Barcelona en programa de Escola, amb dos entrenaments per setmana; en programa de Tecnificació, amb una única sessió; i amb grups específics per a porters.

L'obertura d'aquesta nova FCBEscola estarà situada en els camps de futbol del Southern Alberta Institute of Technology (SAIT), molt prop del centre històric de la ciutat. Després d'un període de tryouts de selecció, està previst que l'escola iniciï les seves classes a finals d'abril.


Quaranta FCBEscoles ja en funcionament als cinc continents

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 40 FCBEscoles ja en actiu, més de 180 campus i 50 clínics, amb una presència en 50 països dels cinc continents i amb la participació de més de 45.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen. Durant les properes setmanes s'obriran dues noves escoles a Nara (Japó) i a Calgary (Canadà), i l'agost vinent la de Puebla (Mèxic).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut