Lliçó magistral d’ADN Barça al Japó

Lliçó magistral d’ADN Barça al Japó

Clínic conjunt de l’Infantil B blaugrana, dirigit per l’entrenador David Sánchez, amb els nois i noies de les Barça Academy de Nara, Fukuoka i Katsushika a les instal·lacions de la Barça Academy Nara

Primer, amb una mica de vergonya, s’han presentat. Després, ja amb més confiança, s’han començat a conèixer i han arribat les primeres bromes entre tots ells. I després, quan ja s’han fet amics, han començat a parlar en un idioma que tots dominen a la perfecció: el del futbol. I és que els nois de l’Infantil B blaugrana i els jugadors i jugadores de 12 anys de les Barça Academy de Nara, Fukuoka i Katsushika han participat avui en un clínic conjunt que, dirigit pel primer entrenador de l’Infantil B, David Sánchez, s’ha fet a les instal·lacions de la Barça Academy de Nara. En aquesta trobada tots plegats han compartit i millorat l’ADN Barça amb el qual treballen dia a dia amb els seus entrenadors.

Ha estat, sens dubte, una sessió d’entrenament plena d’emocions que, a més, ha començat d’una manera espectacular: els 45 nois i noies de les Barça Academy participants en l’acte han fet el passadís a l’Infantil B mentre sonava l’himne del Barça. Com molt bé ha explicat Toni Claveria, Head Barça Academy Apac, “avui estem apropant el Barça al Japó i fent que tots ens sentim més orgullosos de pertànyer a aquest club”.

El Clínic, en què David Sánchez ha tingut la col·laboració del seu segon entrenador, Josep Olivé, i dels directors de projecte local de les Barça Academy de Nara, Eduard Urdiales, Fukuoka, Joan Moll, i Katsushika, Andreu Cerarols, s’ha dividit en dues parts. La primera, una hora de treball conjunt de metodologia Barça, centrada en la possessió i la posició. La segona, una hora durant la qual els nois de l’Infantil B s’han anat enfrontant successivament, en minipartits de 15 minuts, a les Barça Academy de Fukuoka (1-0), Katsushika (4-0) i Nara (2-0). Ha estat un bon test de cara al debut de demà de l’Infantil B al Torneig World Challenge 2018 contra el Vissel Kobe i el Gamba Osaka. “Vull agrair, en nom de les tres escoles del Japó, la presència avui en aquest clínic de l’Infantil B del Barça. Per als nostres jugadors és un orgull poder compartir un entrenament amb ells, ja que els segueixen setmanalment a les xarxes socials i per les imatges de Barça TV.

Avui, més que mai, han sentit que formen part del "millor club del món”, ha comentat Andreu Cerarols, director de projecte local de la Barça Academy Katsushika.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut