Local

Obre les seves portes la Barça Academy Shinagawa Oimachi, la quarta del Japó

Està situada al mateix centre de Tòquio, a les recentment inaugurades instal·lacions d'Oimachi Sporu

El Japó s'ha reafirmat com el territori asiàtic amb més presència de seus del projecte Barça Academy després de l'obertura aquest cap de setmana de la seva quarta branca, situada al mateix centre de Tòquio. La nova escola de futbol del FC Barcelona, que compta amb el suport de Rakuten, està localitzada en les tot just inaugurades instal·lacions Oimachi Sporu, on es desenvoluparà la pràctica del futbol sota la metodologia Barça per a nens i nenes de 4 a 14 anys.

El director de Projecte Local de la Barça Academy Shinagawa Oimachi i màxim responsable de les Barça Academy al Japó, Jesús Almansa, ha reconegut: “La inauguració d'aquesta nova seu podria qualificar-se com un moment molt important per a la família de la Barça Academy Internacional. S'ha fet realitat el somni d'obrir una quarta acadèmia al Japó, i més tenint en compte que ho fem al centre de la capital i en una instal·lació capdavantera. Estem convençuts que ens ajudarà moltíssim a continuar creixent al país i a expandir la marca, la metodologia i els valors Barça per tot Japó”.

A més de les primeres sessions d'entrenaments dirigides als més petits, durant el cap de setmana també es van realitzar en la nova acadèmia les reunions amb els pares dels alumnes, als quals se'ls ha presentat el programa esportiu, l'evolució i les millores del model metodològic, els formats de les lligues internes i una pinzellada de la magnitud del projecte Barça Academy a tot el món.

Més notícies aquí