Bany de masses de Javier Saviola a la Barça Academy Delhi

Bany de masses de Javier Saviola a la Barça Academy Delhi

L’exjugador del primer equip del FC Barcelona es reuneix amb més de 600 esportistes de les escoles de la capital índia

L’exjugador del primer equip del FC Barcelona i actual membre dels Barça Legends Javier Saviola ha visitat les instal·lacions que la Barça Academy Delhi té situades a la localitat de Gurgaon. Saviola ha rebut un autèntic bany de masses amb els més de 600 nens i nenes que formen part de l'escola de futbol del Club entre els seus set centres repartits per la capital índia i fins i tot ha participat a la sessió d'entrenaments de la jornada, prenent part en un total de sis partidets amb els més petits.

Un cop finalitzada la part esportiva va arribar la tradicional signatura de samarretes, autògrafs i fotografies amb els nens, encara que Saviola també va tenir una estona per poder interactuar amb els pares i amb els entrenadors de l'escola de la capital índia.

El davanter argentí es va quedar sorprès amb la magnitud del projecte del FC Barcelona a la ciutat de Delhi, on va acudir unes hores després d'haver estat un dels golejadors del partit dels Barça Legends a Calcuta contra el Mohun Bagan.

El projecte Barça Academy va començar a tenir activitats l’any 2011 a l'Índia amb els seus primers Barça Academy Camps. Actualment hi ha obertes un parell d'escoles al país, a Delhi (inaugurada el 2013) i Bombai (el 2016), i forma part del total de 15 acadèmies de futbol internacionals a la regió d'Àsia Pacífic.

Quaranta-cinc projectes Barça Academy als cinc continents
La Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d’un total de 45 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 52 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les 41 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut