La Barça Academy PRO Haikou, protagonista a la inauguració del Barça Experience Haikou

La Barça Academy PRO Haikou, protagonista a la inauguració del Barça Experience Haikou

Els Barça Legend Juliano Belletti i Eric Abidal realitzen un Clínic per a 60 jugadors de l'acadèmia

El Barça Experience de Haikou ja és una realitat després de l’acte d’inauguració que s’ha celebrat al complex de Mission Hills, i a partir d’ara els aficionats que visitin l’illa xinesa de Hainan, un dels principals destins turístics d’Àsia, ja podran conèixer més de prop el club blaugrana gràcies a aquest complex que inclou un museu interactiu de 4.000 m2 i una gran botiga, a més d’una Barça Academy Pro amb sis camps.

La cerimònia d’obertura ha tingut lloc al Centreville de Haikou i ha comptat amb una àmplia representació del Club encapçalada pel directiu i responsable de l’Àrea Digital, Dídac Lee; el director executiu-CEO, Òscar Grau; el secretari tècnic, Éric Abidal, i l’ambaixador del Club Juliano Belletti, juntament amb Tenniel Chu, vicepresident de Mission Hills Group, i diferents autoritats locals i directius de la Federació Xinesa de Futbol.

 

Visita a la Barça Academy Pro
Un grup de 12 jugadors de la Barça Academy PRO Haikou ha protagonitzat la cerimònia inaugural del centre, portant una samarreta gegant amb les signatures dels actuals esportistes que formen part de l’escola de futbol del FC Barcelona al complex. Posteriorment a la cerimònia i a la visita institucional al Museu, la delegació blaugrana s’ha desplaçat fins a la Barça Academy Pro, en funcionament des del 2017. Un cop al camp, els jugadors blaugrana s’han vist sorpresos pels nens de la Barça Academy, i el secretari tècnic Éric Abidal ha realitzat un discurs en què els ha animat a gaudir del futbol, passar-s’ho bé i aprofitar l’ocasió per aprendre a jugar a futbol amb el mètode Barça i aprendre dels millors entrenadors que poden tenir.

Des del 2017 més de 1.200 nenes i nenes han participat en els diferents camps i programes organitzats amb la metodologia de les escoles del Barça en unes instal·lacions que compten amb sis camps d’entrenament, amb capacitat per a un miler d’esportistes. D’altra banda, durant aquest període de temps, més de 5.000 joves de la ciutat de Haikou han estat formats pels entrenadors de la Barça Academy en diferents campanyes de promoció del futbol a les escoles locals.

Els representants del Club han participat en la visita, i Éric Abidal i Juliano Belletti han realitzat un clínic amb els nens i nenes de l’acadèmia i han participat en una activitat, ‘2 contra 60’, en la qual s’han enfrontat en un partidet a 60 nens de l’escola. A més, també han participat en els rondos i els exercicis realitzats durant la visita amb els alumnes de la Barça Academy Pro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut