La pilota ja roda al torneig Barça Academy Las Américas Cup en Cap Cana

La pilota ja roda al torneig Barça Academy Las Américas Cup en Cap Cana

La cerimònia ha comptat amb una exhibició del carnestoltes típic dominicà

La tercera edició del torneig internacional Barça Academy Las Américas Cup ha arrencat a Los Establos de Cap Cana, reunint a prop de 600 esportistes de 8 països entre els 6 i els 17 anys. La competició s'ha iniciat després d'una cerimònia inaugural en ple terrè de joc i que ha comptat amb una exhibició dels personatges tradicionals del carnestoltes dominicà, com els Diablos Cojuelos i Roba la gallina i on tots els esportistes que han desfilat s’han col·locat formant un 4-3-3.

Les paraules de benvinguda als assistents han estat a càrrec del director del projecte Barça Academy, Carles Martín, qui ha dedicat uns moments d'agraïment als jugadors i a les famílies desplaçades fins a Cap Cana per a la disputa d'un torneig que segueix creixent cada any i que en aquest 2018 suma tres categories més i que ha suposat un increment d'un 50% en esportistes respecte a l'any anterior.

El servei inicial del torneig ha tingut com a protagonista al director executiu de Cap Cana, Jorge Subero, com a màxim representant d'aquesta destinació turística de República Dominicana que, igual que el torneig Barça Academy Les Américas Cup, any a any segueix creixent en oferta.

Seguiment de la competició a les xarxes socials
El Torneig Internacional Barça Academy Las Américas Cup podrà seguir-se en línia mitjançant la informació, les galeries d’imatges i els vídeos que s’aniran compartint als comptes de les xarxes socials oficials de la Barça Academy:

Facebook: www.facebook.com/barcaacademy
Twitter: www.twitter.com/barcaacademy  
Instagram: www.instagram.com/barcaacademy

El hashtag oficial de la competició és #BarcaAcademyAmericas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut