Local

La Barça Academy World Cup més gran de la història reunirà més de 2.100 jugadors

La vuitena edició es disputarà del 15 al 18 d’abril a la Ciutat Esportiva, el Miniestadi i Arístides Maillol

El torneig internacional Barça Academy World Cup, presentat perRakuten, celebra aquest mes d’abril la seva vuitena edició, on novament torna a superar el rècord de participants, ja que més de 2.100 nens i nenes de 6 a 14 anys dels cinc continents tornaran a donar-se cita a les instal·lacions del FC Barcelona. Aquesta edició se celebrarà del 15 al 18 d’abril del 2019 i, igual que l’any passat, tindrà tres centres de competició: la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Miniestadi i els seus camps annexos i el CEM Arístides Maillol. 

Enguany seran un total de 188 equips els que hi prenguin part i superaran en un 10% la xifra de 172 assolida la temporada passada. A més, també hi haurà rècord de països participants amb un total de 23, superant els 22 del 2018. En aquesta ocasió se sumaran tres països nous: Mèxic (Barça Academy Puebla), Zàmbia (Barça Academy Lusaka) i Costa Rica. Aquests equips, que jugaran un total de 650 partits durant les quatre jornades de competició, representen un total de 51 Barça Academy i Barça Academy Camps de tot el món.

La cerimònia inaugural de la competició aplegarà prop de 8.000 persones entre esportistes i familiars a les instal·lacions del Miniestadi durant el matí del dilluns 15 d’abril. Un cop acabada aquesta, començarà a rodar la pilota per posar en marxa els quatre títols en joc, a les categories Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14. Les finals de la competició tindran lloc dijous 18 d’abril a partir de les 11.30 h, i tot seguit es farà el lliurament de trofeus. 

Un cop més, el seguiment de la competició es podrà seguir mitjançant l’APP oficial del torneig, disponible en Android i IOS, amb les transmissions de diferents partits per BarçaTV i per les xarxes socials de la Barça Academy, que també emetran en streaming per a tot el món aquests partits:

Facebook:www.facebook.com/barcaacademy

Twitter:www.twitter.com/barcaacademy 

Instagram:www.instagram.com/barcaacademy 

Més notícies aquí