Ja hi ha fan guanyador del Best Goal Ever!

Ja hi ha fan guanyador del Best Goal Ever!

Carles Vergés Belmonte, de Mataró (Barcelona), és l’afortunat que s’ha endut dues entrades VIP per viure en directe la final de Copa a Sevilla, amb desplaçament i allotjament inclosos

D’entre els més de 25.000 usuaris que van votar en l’elecció final del Best Goal Ever, el concurs que ha servit per escollir el gol de Messi al Getafe com el millor de la història del FC Barcelona, se sortejaven dues entrades VIP per a la final de la Copa del Rei a Sevilla. Doncs bé: ja hi ha fan guanyador.

El Carles Vergés Belmonte, un noi de 46 anys de Mataró (Barcelona), ha estat el fan afortunat que podrà viure en directe -amb un acompanyant- la final de Copa que el Barça jugarà el proper 25 de maig a Sevilla contra el València, amb desplaçament i allotjament inclosos.

Com tots els votants de la gran final del Best Goal Ever, en Carles va haver de registrar-se com a Barça Fan per poder emetre el seu vot, que va ser per al gol de Sergi Roberto contra el PSG. El seu vot, lliurat el dijous 21 de març a les 18 hores, va ser el que s’ha acabat enduent el gat a l’aigua. Està de sort: van votar més de 25.000 de més de 150 països d’arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut