Movistar Inter - Barça Lassa: Cop d'autoritat a Torrejón (1-2)

Movistar Inter - Barça Lassa: Cop d'autoritat a Torrejón (1-2)

Un esplèndid Juanjo ha contribuït a un treballat triomf dels de Plaza, que segueixen lluitant per la primera posició de la lliga

Una victòria que atansa a l’objectiu d’acabar primers a la lliga regular (1-2). Aquests valuosos tres punts aconseguits a la pista del Movistar Inter s’han començat a construir des de la porteria. Perquè Juanjo ha brillat sota els pals, fins i tot ha aturat un penal. Les esplèndides intervencions del porter culer han ocupat la llum del matx d’aquesta jornada 30 de la LNFS només eclipsada per les dianes de Leo Santana i Arthur, que ha marcat per vuitè partit de Lliga consecutiu.

Juanjo, esplèndid sota pals

Un ritme frenètic, que ha alternat el domini d’ambdós conjunts a Torrejón de Ardoz. Ara bé, tot i les ocasions, el gol que decantés la balança s’ha fet esperar. Perquè les defenses i els porters s’han imposat a uns atacs insistents a la recerca d’una anhelada diana. I és que els xuts d’Inter i Barça Lassa han desembocat fora de la porteria. Unes vegades perquè s’han estavellat contra les cames dels defenses i altres perquè un imperial Juanjo, que fins i tot ha aturat un penal al minut 18, o un sòlid Jesús Herrero els han desviat.  

Leo Santana decanta la balança

Ara bé, tot ha canviat quan faltaven tres minuts per a la finalització de la primera meitat. Leo Santana ha canviat el destí de la pilota. Amb una jugada individual de quirats l’ala brasiler ha superat l’últim escull amb què es topava el Barça Lassa en totes les anteriors ocasions. El de Juiz de Fora ha fet una paret amb Boyis, ha canviat de ritme i encara li ha quedat energia per a driblar el porter per a fer pujar el 0-1 a l’electrònic, que no ha virat fins a la segona part.

El recital d’aturades de Juanjo ha continuat des del segon u de la segona meitat. Amb una doble intervenció s’ha donat inici a un segon període que ha retornat al context de la primera. Els llançaments s’han succeït, però la pilota no ha arribat al fons de la xarxa pel treball de les defenses i per l’encert dels porters. Així doncs, Ferrao i Leo Santana no han pogut trobar el camí d’una nova diana culer, que en més d’una ocasió ha fregat el pal.

Imperial Juanjo fins al final

Però quan la pilota ha arribat a les botes d’Arthur, no ha pogut acabar de cap altra manera. El 0-2 ha pujat al marcador després que el brasiler aprofités una assistència de Ferrao. Amb aquesta diana, Arthur ha sumat el vuitè partit de lliga consecutiu marcant. L’alegria culer s’ha vist interrompuda quan l’Inter amb porter jugador ha retallat distàncies. Però amb un Juanjo estel·lar, que ha aturat una altra pilota a un segon del final, el partit no podia acabar de cap altra manera que amb una victòria culer i uns valuosos tres punts per a seguir a la primera posició de la LNFS.

Fitxa del partit

Movistar Inter, 1
Barça Lassa, 2

Movistar Inter: Jesús Herrero, Daniel, Gadeia, Ortiz i Marcel -cinc inicial- Borja, Pola, Rafael, Bebe i Elisandro.
Barça Lassa: Juanjo, Boyis, Dyego, Joselito i Esquerdinha -cinc inicial- Marcenio, Ferrao, Arthur, Leo, Aicardo i Rivillos.

Gols: 0-1, Leo Santana (min 17); 0-2, Arthur (min 32); 1-2, Borja (min 37);

Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia. Ha amonestat amb targeta groga el local Ortiz i el visitant Juanjo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut