Amor:

Amor: "No és admissible culpar Piqué d'amenaces de mort"

El responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip del FC Barcelona, en unes declaracions a Movistar + en la prèvia del Vila-real-Barça, ha comentat que les paraules del defensa culer no tenen res a veure amb les amenaces de mort rebudes per part d'Adrià Pedrosa

Guillermo Amor, responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip del FC Barcelona, ha declarat a Movistar + en la prèvia del Vila-real-Barça que "no és admissible culpar Piqué d'amenaces de mort". Cal recordar que en els informatius de La Sexta del passat diumenge s'assegurava que Gerard Piqué havia estat el detonant de les amenaces de mort rebudes per part del jugador de l'Espanyol, Adrià Pedrosa, després d'haver-li demanat la samarreta a Lionel Messi un cop finalitzat el derbi del Camp Nou.

"En aquest cas una cosa no té a veure amb l'altra. No és admissible que es vulgui culpar a Piqué pel que hagi dit en un programa d'una cosa tan greu com unes acusacions de mort a un jugador. I menys per una cosa com demanar una samarreta", ha declarat Guillermo Amor. I ha afegit: "És normal i maco voler tenir la samarreta del millor jugador del món. Entenc que els jugadors contraris vulguin tenir la samarreta del millor jugador del món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut