Local

Acord per a l’ampliació de contracte d’Aleix Gómez

El Club ha arribat a un acord amb el jove extrem dret blaugrana per ampliar el seu vincle contractual fins a la fi de la temporada 2022/23

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador del Barça Lassa d’handbol Aleix Gómez per ampliar el vincle contractual existent fins a la fi de la temporada 2022/23. Cal recordar que l’extrem dret blaugrana va renovar el seu contracte el curs passat, i el vincle actual era vigent fins a la fi del curs 2020/21.

L’extrem dret blaugrana va debutar amb el primer equip l’1 d’octubre del 2014, i des d’aleshores va anar guanyant pes sota les ordres de Xavi Pascual. La temporada passada es va fer un lloc definitivament al Palau Blaugrana, i va signar contracte professional fins al 2021. Aquest curs el seu paper dins i fora de la pista ha crescut. Ha disputat fins al moment 43 partits i ha marcat 166 gols en totes les competicions.

En l'acte de signatura del nou contracte, celebrat a les oficines del Club, l'Aleix Gómez ha estat acompanyat de Jordi Argemí, directiu responsable de la secció d'handbol; d'Albert Soler, director d'esports professionals, i de David Barrufet, mànager esportiu de la secció.

Declaracions d’Aleix Gómez:

“Estic molt content de seguir al Club, he de seguir treballant com ho estic fent. No esperava que fos tan ràpid, les coses m’han anat molt bé”.

“M’agradaria estar molts anys al Barça, crec que és el millor club del món”.

Declaracions de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

“L’evolució de l’Aleix està sent molt bona. Des de sempre hem dit que si t’ho vas guanyant, t’anem donant”.

“El vam renovar l’any passat, però ell ha demostrat un comportament excepcional dins i fora de la pista. Ha guanyat pes específic dins de l’equip i era just ampliar-li el contracte i millorar-li les condicions.

Més notícies aquí