Xavi Pascual: “A la Copa hem de jugar tres finals”

Xavi Pascual: “A la Copa hem de jugar tres finals”

El tècnic blaugrana i Gonzalo Pérez de Vargas han atès els mitjans en acabar l’últim entrenament previ al viatge de l’equip a Alacant per la disputa de la Copa del Rei

El Barça Lassa ha completat aquest dimarts l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de marxar cap a Alacant per a la disputa de la Copa del Rei. El conjunt blaugrana viatjarà aquest dimecres a primera hora, i ja en terres alacantines tornarà a entrenar-se. En acabar aquesta última sessió a Barcelona, Xavi Pascual i Gonzalo Pérez de Vargas han atès els mitjans de comunicació per parlar sobre el moment en què arriba l’equip a la Copa. Tots dos han coincidit a afirmar que el Barça Lassa parteix com màxim aspirant al títol, però que aquest paper s’ha de demostrar a la pista.

L’empat a la pista del Logroño La Rioja (28-28) en partit de Lliga (el primer de la temporada) va ser un toc d’atenció per a l’equip, que és conscient que en una competició així pot passar de tot. “A la Copa no hi ha rondes, són tres finals”, deia el tècnic blaugrana.

Les declaracions més destacades de Gonzalo Pérez de Vargas:

“És una setmana important per a nosaltres perquè podem guanyar un altre títol. Estem al Barça per això. Anem a Alacant a guanyar la Copa”.

“L’empat a Logroño va ser un toc d’atenció, i va arribar en el millor moment possible, abans de la fase més important de la temporada”.

“Són tres partits en tres dies i això t’obliga a pujar el nivell d’intensitat”.

“Sobre el paper som superiors, però això s’ha de demostrar a la pista. L’any passat vam patir molt als quarts contra el Valladolid, i això ha de ser una advertència”.

“Gràcies a la primera posició de grup a la Champions hem tingut un mes de març tranquil i ens hem pogut preparar físicament per a tot el que ve. Arribem físicament bé”.

“El Barça sempre és favorit, i en l’àmbit nacional encara més. És un format diferent, tots els equips arriben amb molta il·lusió i haurem de guanyar la Copa sobre la pista”.

Les declaracions més destacades del tècnic Xavi Pascual:

“Sempre fa il·lusió intentar guanyar un altre títol. A la Copa no hi ha rondes, són tres finals. A un sol partit les diferències es redueixen”.

“Hem d’imposar el nostre ritme de joc, defensar bé i poder córrer, mostrant el que hem mostrat durant tota la temporada”.

“Perdre punts mai és res positiu, però hem d’acceptar que forma part del joc. El Logroño va jugar molt bé i van merèixer inclús més que un empat”.

“No em preocupen els favoritismes. Sabem que si juguem bé tenim moltes opcions de guanyar”.

“Sempre respectem els rivals. El Puente Genil sap que el divendres nosaltres sortirem a per totes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut