L’agenda de les 16 internacionals culers

L’agenda de les 16 internacionals culers

Bárbara Latorre també citada per a l’última aturada per seleccions abans del Mundial, que torna a deixar el Barça en família durant deu dies

La darrera aturada per seleccions abans del Mundial de França tindrà la participació de fins a 16 futbolistes del Barça entre l’1 i el 9 d’abril. Totes elles disputaran amistosos, excepte Candela i Pina, que amb Espanya sub 19 intentaran classificar-se per a l’Europeu.

Espanya (10): Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, María León, Leila, Losada, Alexia, Aitana, Mariona i Bárbara
Repeteixen 9 barcelonistes amb la selecció espanyola i s’hi afegeix a última hora Bárbara Latorre entre les 23 convocades. Seguirà el Barça sent l’equip amb més representants en els amistosos amb el Brasil (dimecres a Badajoz) i amb Anglaterra (dimarts a Swindon).

Holanda (1): Martens
Els dos compromisos de preparació de la vigent campiona d’Europa seran divendres a Arnheim davant Mèxic i el dimarts a Alkmaar amb Xile.

Anglaterra (1): Duggan
Les ‘lionesses’ tindran dues proves de nivell. La primera les enfrontarà al Canadà a la Manchester City Academy el divendres i la segona serà el duel blaugrana entre Toni Duggan i les seves companyes de la selecció espanyola, el dimarts a Swindon.

Brasil (1): Andressa Alves
L’altre duel entre culers tindrà de protagonista Andressa Alves, que el dia 5 s’enfrontarà a Espanya a Badajoz. La canarinha culminarà la seva estada en terres espanyoles amb un matx contra Escòcia a San Pedro del Pinatar, el dilluns.

França (1): Hamraoui
Després de convocatòries d’absència, la migcampista del Barça va ser la principal novetat de la llista gala. El retorn serà dijous a Auxerre contra Japó i el segon amistós, el dilluns, a Estrasburg amb Dinamarca.

Espanya sub 19 (2): Candela i Pina
També té un paper capital el Barça en les categories inferiors de la selecció espanyola. En aquest cas, Candela i Pina (i la capitana del filial Laia Codina) disputaran la ronda Elite de l’Europeu sub 19. Seran tres partits a Galícia contra Sèrbia (dimecres), Hongria (dissabte) i Irlanda (dimarts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut