El Juvenil A busca la tercera final four consecutiva

El Juvenil A busca la tercera final four consecutiva

L’equip de Denis Silva rep aquesta tarda a l’Olympique de Lió en l’eliminatòria de quarts de final a partit únic de la UEFA Youth League que es disputa al Miniestadi (18.00 hores / Vamos Movistar)

El Juvenil A vol fer historia aquesta tarda al Miniestadi. L’equip de Denis Silva busca classificar-se per tercera edició consecutiva per a la final four de Nyon de la UEFA Youth League de la que és l’actual campió. El repte no serà fàcil. El Juvenil A, amb moltes baixes per lesió, rep aquesta tarda a l’Olympique de Lió en l’eliminatòria de quarts de final que es disputa a partit únic al Miniestadi (18.00 hores). El partit també es podrà seguir en directe pel canal Vamos de Movistar.

Denis Silva no ho ha tingut fàcil per confeccionar la convocatòria d’avui. Es cert que el tècnic blaugrana compte amb els reforços dels jugadors del Barça B Monchu, Mingueza i Collado però també ho es que la plaga de lesions l’ha deixat sense els defenses Iván Bravo, Arnau Comas, Jose Martínez, Juan Rojas i els centrecampistes Ilaix, Álex Sala i Labinot. Tot i les baixes, el Barça busca fer bo el factor camp després de superar en aquesta competició al PSV, Inter i Tottenham, a la fase de grups, i a l’Hertha de Berlin a l’eliminatòria de vuitens de final.

L’Olympique de Lió, per la seva part, va classificar-se com a segon del Grup F on el Hoffenheim va ser primer i el Manchester City i el Shakhtar Donetsk van quedar eliminats. Al play off va desfer-se del Sigma Olomouc (2-0) i als vuitens de final va eliminar l’Ajax als penals (6-5) després d’empatar 2-2 al final del partit. “És un equip perillós, molt fort, que lidera la lliga del seu país. És un equip molt ofensiu amb laterals molt profunds i interiors de molta qualitat”, ha explicat el tècnic Denis Silva qui considera que el Barça arriba a aquest partit en un bon moment de la temporada i en una bona dinàmica per intentar guanyar la Youth League per tercera vegada en la historia del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut