Un sorteig determina els socis que disposaran d'invitacions contra l’Atlètic

Un sorteig determina els socis que disposaran d'invitacions contra l’Atlètic

Les 2.248 sol·licituds rebudes han fet necessària la celebració d'un sorteig per repartir les localitats dels 1.905 abonaments encara sancionats

Després de rebre la sol·licitud de 2.248 socis sense abonament per poder disposar d'una invitació per al partit que el Barça i l’Atlètic de Madrid disputaran el proper dissabte al Camp Nou (20.45 h), ha estat necessari efectuar aquest dimarts 2 d'abril el sorteig per al repartiment de les localitats corresponents als 1.905 abonaments que encara estan sancionats a conseqüència de l'acció antifrau del Clàssic de la temporada passada.

Aquesta ha estat la segona vegada que s’ha necessitat fer un sorteig per repartir aquestes invitacions, després de la visita del Reial Madrid al Camp Nou a la primera volta de la Lliga. En aquesta ocasió, la demanda dels socis no abonats ha tornat a ser superior a la quantitat d’entrades que s’ofereixen i un notari ha estat l’encarregat d’extreure un número a partir del qual s’han repartit les localitats.

Tots els socis sol·licitants rebran un correu per part del Club, en què se’ls comunica si han estat agraciats o no amb una d’aquestes invitacions per assistir al partit contra l’Atlètic.

L’oferta d’invitacions als socis sense abonament continuarà en el partit de la Lliga de Campions que el Barça jugarà amb el Manchester United al Camp Nou el dimarts 16 d’abril (21 h). El formulari de sol·licitud s'obrirà el proper dilluns 8 d'abril. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut